Vrijstaand vakantiehuis in Denemarken met zwembad voor 6 personen

Denemarken jutland 6 personen. Een heerlijk Vakantiehuis in Ebeltoft provincie Jutland en geschikt voor 6 personen. Een prima 3 sterren vakantiehuis met een 8 als cijfer van de voorgaande gasten. Met drie slaapkamers heeft een ieder zijn privacy voor een heerlijke nachtrust in Denemarken.

Het vakantiehuis Denemarken jutland 6 personen heeft een binnen zwembad en een bubbelbad. Dicht bij het bos is het vakantiehuisje gelegen en het wordt omgeven door hoge bomen die voor rust en stilte zorgen tijdens uw verblijf. Het huis is modern ingericht en heeft een open keuken een eetkamer en een woonkamer met grote ramen. Die zorgen dat er veel licht binnen komt. Maak het uzelf zeer gemakkelijk op de fraaie bank terwijl de kachel de warmte verspreidt. De eethoek is bijzonder licht en heeft uitgangen naar de terrassen aan beide zijden van het huis.

De tuin nodigt zeker uit om te gaan spelen en rond te rennen in het vakantiehuis in Denemarken jutland 6 personen. Bijzonder populair is zeker het zwembad gedeelte. Hier kunnen grote en kleine gasten genieten van de luxe. Een energie zuinige warmtepomp in de zwembadruimte houdt het stroomverbruik binnen de perken. In de omgeving biedt bijvoorbeeld de Djurs Sommerland met zijn waterpark veel plezier. Of breng een dag door op de 18-holes golfbaan, die niet ver van het huis ligt. Dit vakantiehuis is een prima keuze. Meer vakantiehuizen in Denemarken op de zoek en boek pagina.

Zoek en Boek

Meer te doen in de buurt van Jutland Denemarken

Met de plaatsen Ebeltoft en Arhus in de buurt is er zeker wat te zien in deze omgeving van Denemarken. Maar zeker de kustlijn is het bezoeken waard. Lekker slenteren langs de zee en van alles ontdekken. Ook in de buurt is er een Safaripark waar u een landrover safari kan beleven of met de wildtrein.