Vakantie aan de Italiaanse meren.

De Italiaanse meren? Stelt u zich eens voor vanuit uw vakantiewoning een prachtig uitzicht op het uitgestrekte Gardameer. Na een heerlijke nacht in één van onze vakantie woningen wrijft u de slaap uit uw ogen en kijkt u uit uw raam. U ziet een aantal authentieke vissersbootjes, vredige zeilbootjes en hier en daar nog meerdere natuurliefhebbers. De meren van Italië laten u helemaal tot rust komen. Denkt u eens aan het Gardameer, het Comomeer, Lago di Maggiore, het Trasimeense meer, het Bolsenameer of het Braccianomeer vlakbij Rome. Wij bieden verscheidene vakantiehuizen nabij het Gardameer, het Comomeer en nog vele andere Italiaanse meren.

Zoek een Vakantiehome

Enkele afbeeldingen van de Italiaanse meren.

  • Braccianomeer
    Braccianomeer Italië

Vakantiehuis Italiaanse meren.

Een vakantiehuis biedt u comfortabele faciliteiten. En geeft u het gevoel dat u zich helemaal thuis voelt terwijl u heerlijk op vakantie bent. Onze vakantievilla's aan bijvoorbeeld het Comomeer bieden het voordeel dat u zich vrij kunt bewegen. U kunt zo laat terugkomen wanneer u wilt. u heeft bovendien geen last van buren. Het is bijvoorbeeld ideaal wanneer u een bootje huurt of deze meeneemt naar het Gardameer. Na het ronddobberen op het Gardameer legt uw bootje praktisch aan uw vakantiehuis aan. U zult in onze vakantieverblijven aan de Italiaans meren zich als in een vis in het water voelen!

Wat voor accommodaties zijn er aan de Italiaanse Meren?

Met een aanbod van circa 400 vakantie accommodatie in de streek van de Italiaanse meren. Is het zeker een populair vakantie gebied met het Gardameer als uitschieter. Veel appartementen zijn te boeken. Maar ook de luxe villa's worden veel geboekt. Vanaf een 2 persoons appartement tot aan een riante boerderij voor 20 personen is te vinden nabij de Italiaanse meren. Met of zonder huisdier het kan allemaal in 1 van de vakantiewoningen in deze druk bezochte streek.