Een Kasteel in Érezée voor 40 personen een mooie groepsaccommodatie.

Kasteel Erezee gelegen in de regio van Durbuy La Roche en Bastogne is voor 40 personen geschikt. Met het uitzicht op een riviertje en het mooie Ardennen landschap. Dan is het zeer goed vertoeven in deze schitterende Ardennen omgeving. Het kasteel bevind zich in de plaats Erezee. En is met zijn 16 slaapkamers uitermate geschikt voor groepen tot 40 personen. Of u een sportief gezelschap heeft of een bedrijfsuitje met vergaderingen of activiteiten met de familie of autoclub. groot voordeel het restaurant/catering zit in de buurt. De uitstraling van het kasteel is zeker van de vorige eeuw.

De directe omgeving van het kasteel is zeer fraai in de natuur gelegen. Heerlijke wandelingen zijn er te maken voor wat meer spanning zijn er sportieve activiteiten te vinden in de buurt. Meer zeer grote groepsaccommodaties zijn te vinden op onze zoekpagina.

Zoek een vakantiehome

Wat is er te doen in de omgeving van het kasteel in Erezee.

Allereerst zijn er een aantal dorpen die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Laroche en Ardenne, Manhay, Durbuy en Marche en Famenne zijn er een aantal. Durbuy is zeker leuk om te bezoeken met zijn kleine straatjes kan je er heerlijk wandelen. Een bezoek aan de tuinen of het doolhof. Zeer dichtbij is er een toeristische tram wat erg leuk is om te beleven. De welbekende grotten van Hotton zijn ook in de omgeving. Ook Coo en Stavelot zijn aan te rijden. Daar kunt u naar het museum of naar het avonturenpark plopsa.