Luxe Stacaravan langs de Kolpa Rivier in Slovenië met jacuzzi.

Stacaravan Slovenië voor 6 personen geschikt met een waardering van vier sterren. In de omgeving van de plaats Primostek waar u het prima stekje kan vinden. De caravan is vrijstaand en heeft plaats voor 6 personen. Drie slaapkamers en een huisdier is toegestaan. Deze comfortabele stacaravans op de camping met eigen jacuzzi bevinden zich op een luxe camping. in een rustig gelegen verborgen hoek van het te ontdekken Slovenië. Deze streek van Slovenië heet White Carniola. en het is zeker een magische plek om de vakantie door te brengen. Het is goed vertoeven op deze bijzondere plek in de natuur langs de rivier. Een stukje zwem gebied is goed te bereiken en ook kunt u er vissen. Heerlijk genieten van de luxe caravan met een ruime woonkamer die goed ingericht is. Een keuken en de drie slaapkamers een badkamer en natuurlijk de jacuzzi.

Op de camping is zeker wat vertier zoals een beachvolley balveld, kinderspeelplaats, gezamenlijke barbecue plaats en ligstoelen. De activiteiten zoals bijvoorbeeld beachvolleybal, kanoën, fietsen, wandelen, fitness, yoga, zwemmen, hula-hoopen, slackline, badminton en boogschieten zijn allemaal gratis. Elke ochtend kunt u een ontbijtmand met lokale producten ophalen (bij de prijs inbegrepen). In de tuin vindt u 40 verschillende soorten bessen en 40 soorten kruiden, allemaal natuurlijk en vrij om te eten!

Verder is de omgeving klaar om te ontdekken met een golfbaan op circa 35 km afstand. Een winkel op 4km en sportieve activiteiten en een restaurant in de directe omgeving. Slovenië is klaar voor de toeristen en er zijn veel gebieden die zeker de moeite waard zijn.

Meer Slovenië