Boerderij in Aalten Gelderland voor 41 personen geschikt.

Vakantiehuis Aalten is een leuke locatie om vakantie te vieren. Gezellig met familie of andere samenstelling. Een luxe en sfeervol vakantie adres dat zich bevind in een mooi gebied van de Achterhoek. Met een aantal van 17 slaapkamers slaapkamers voldoende plek om de nachtrust door te brengen. Voor grote families en vriendengroepen een leuke accommodatie om wat tijd door te brengen. Maar ook zeker een goede locatie voor bedrijfsuitjes vergaderingen en andere activiteiten. Gelegen in het mooie landschap van De Achterhoek. En dichtbij Scholten boerderij Beestman. De plaatsen Aalten, Winterswijk en de Duitse stad Bocholt liggen op ca. 5-10 km afstand met genoeg mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Het historische stadje Bredevoort en recreatiegebied De Slingeplas ligt op ca 7 km afstand.

Zoek een Vakantiehome

Vakantiehome Vakantiehuizen

Omgeving van de groepsaccommodatie in Aalten.

De grote tuin nodigt uit om er heerlijk te gaan zitten. Genieten van de natuurlijke Achterhoekse omgeving. De kids kunnen zich vermaken op een veldje. Op de trampoline en een speeltoestel. Wandelen en fietsen door dit mooie landschap van de Achterhoek is leuk en verrassend. Vergeet de dorpjes in de buurt zeker niet te bezoeken tijdens uw vakantie. In Aalten kunt u naar de oude kerk met zijn beschilderingen. In Duitsland zijn er zeker ook bezienswaardigheden te vinden. De grens is vlakbij uw vakantiehuis. De stad Bocholt is een leuke stad om te bezoeken. En net voor de stad vind u het voortreffelijke welness park Bahia.

Grote vakantiehuizen in deze omgeving vind u via ons vakantiewoningen zoek systeem. Ook kunt u naar het wildpark in Isselburg op circa 30 auto minuten bezoeken. Het Biotopwildpark laat u de dieren zien in een natuurlijke omgeving. Iets verder is er aan de grens het plaatsje kleef waar ook een heel leuke dierentuin is.