Een Kempense hoeve in Bergeijk Noord Brabant voor 48 personen.

In het bourgondische Brabant staat Vakantiehuis Bergeijk klaar voor 48 personen. Gelegen in het gelijknamige plaatsje Bergeijk Noord Brabant. U huurt deze accommodatie geheel alleen. Er zijn geen andere vakantiegangers in de vakantie hoeve aanwezig. De omgeving bestaat uit bossen en weiden. Een fraai landschap met dorpjes en steden in België en Nederland. Een grote ruime recreatie zaal met een bar. Spelletjes een piano een open haard en televisie.

Ook de eetkamer van vakantiehuis Bergeijk mag er wezen. De 22 slaapkamers hebben een eigen prima badkamer. Buiten is er ook een overdekt terras een volleybalveld en een jeu de boules baan. Het vakantiehuis is geschikt voor mensen met een mobiele beperking. En voor zakelijke bedrijfsuitjes een vergaderzaal tegen meerprijs te huur.

Zoek een Vakantiehome

Vakantiehome Vakantiehuizen

Meer te doen in de omgeving van de groepsaccommodatie Bergeik

Enkele steden in de buurt zijn Eindhoven Turnhout en Hasselt. Maar de kleine dorpjes dichterbij zijn ook leuk om een keer te bezoeken. Zo kunt u naar Valkenswaard of naar Lommel in België. Enkele natuurgebieden zijn in de buurt van het Vakantiehuis Bergeijk zoals De grote Heide. Of in België het natuur gebied genaamd Sahara nabij Lommel. Meer uitjes zijn bijvoorbeeld naar de Kaarsenmakerij in Bladel. Genoeg te doen vanuit de Groepsaccommodaties Bergeijk. Meer van dit soort grote vakantiehuizen vind u op onze zoek pagina.