Vakantiehuis Bergentheim Overijssel 20 personen.

Vakantiehuis Bergentheim Overijssel /jachthut voor 20 personen met vier sterren en een dikke acht. Landelijk en heerlijk vrijstaand gelegen met vijf slaapkamers. Max 1 huisdier is toegestaan. De jachthut is een goede locatie voor een weekend met vrienden of familie. Gebouwd in een unieke Finse stijl met een ruimte van circa 140 m2. De sfeervolle zithoek nodigt u uit om te blijven zitten en te genieten van de finnoven kachel en de tv. De tweede zithoek bevindt zich rondom een gashaard en aansluitend een bar om het geheel af te maken.

Het grote terrein van circa 5000 m2 heeft een zwembad. Dat overkapt kan worden en verwarmt op afspraak tegen extra betaling. Diverse speel mogelijkheden voor kinderen zijn in de directe omgeving. Ook zijn er overdekte terrassen en terraskachels. U kunt al snel van de buiten lucht genieten of de bbq gebruiken. Vanuit het grote tuinhuis kunt u van de vijver genieten. Ook de Finse sauna en jacuzzi staan tot uw beschikking. Vissen in de buurt met vergunning is mogelijk. En de grote sportvelden zijn ook in de directe omgeving van het Vakantiehuis Bergentheim.

Zoek een Vakantiehome

Vakantiehome Vakantiehuizen

Meer te doen in de omgeving van het Vakantiehuis Bergentheim.

Bezoek de Dierentuin in Nordhorn. Ook attractiepark slagharen is in de buurt. En het natuurgebied de Sallandse heuvelrug waar u zeker een fraaie wandeling kan maken. De steden Hoogeveen Almelo en Zwolle liggen in een ruime cirkel er om heen. De directe omgeving biedt u de dorpen Hardenberg, Gramsbergen en Slagharen. Voor meer grote groeps accommodaties bezoekt u onze voorpagina.