Vakantiehuis in Boekel Noord Brabant voor 20 personen.

Vakantiehuis Boekel is geschikt voor 20 personen. Met vijf sterren en het cijfer 9.4 van voorgaande bezoekers. Vakantiehuis Boekel vind u op een toplocatie. En is zeer geschikt voor een familie vakantie. Regio Boekel (venhorst) zeer landelijk gelegen. Geheel vrijstaand met 7 slaapkamers. Huisdieren zijn toegestaan maximaal 2. Zeer landelijk en rustig gelegen groepswoning in het buitengebied van het Brabantse Venhorst. Deze woning leent zich uitstekend voor een gezellig familieweekend of een familiefeest. Veel speelruimte voor de kinderen, zowel binnen als buiten.

Er is veel te doen in Noord Brabant. Het Peel landschapspark Voskuilen heuvel ligt op loopafstand. Ook zijn er verschillende watersporten mogelijk op de Rooyse Plas. Recreatiepark billybird/Hemelrijk in Volkel (5km) en De Bergen in Wanroij (13km) zijn zeker een bezoekje met de kinderen waard!. Op 10 min een winkelcentrum en de supermarkt en de bakker op 3 km rustig gelegen tussen de maisvelden. Ook leuk iets verder is zoo parc in Overloon en het oorlogsmuseum.

Zoek een vakantiehome

Nog meer vakantiehuizen in Noord Brabant?

Via ons systeem kunt u zoeken naar grote vakantiehuizen in Noord Brabant. Ongeveer 15 vakantiehuizen voor 20 personen zijn er te reserveren. In Odiliapee staat er een vakantiehuis voor 21 personen vlakbij een bos. Oeffelt voor 20 personen een luxe accommodatie met sauna en jacuzzi. Haaren Noord-Brabant een mooi groepshuis. Geheel ingericht rondom het thema ballonvaren en vlakbij de Efteling. Een vrijstaande villa in Oisterwijk voor 26 personen. Met open haarden en een bijzondere sfeer. Verder een groepsaccommodatie in Venhorst Ravenstein Alphen Gemert nog een vrijstaand groot vakantiehuis in Bergeijk voor 48 gasten.