Kom slapen in een ballonmand?

Een ruime groepsaccommodatie voor 20 personen geschikt. Genaamd de Ballonatelier en gelegen in het plaatsje Haaren provincie Noord Brabant. Een top 4 sterren verblijf in Nederland met een voorgaand cijfer van een 8,8 gemiddeld. Met 7 slaapkamers kunt u de verdeling prima maken voor een groot gezelschap. Het vakantiehuis bestaat uit een combinatie van twee huizen.

Huisdieren zijn toegestaan maximaal 3. En roken mag niet. De groepsaccommodatie is geheel geïnspireerd rondom het thema ballonvaren. Er zijn twee grote gezellig ingerichte woonkamers. Multimedia tv scherm een hout kachel en de keuken is prima ingericht. De verschillende slaapkamers hebben tv en bijna allen een badkamer. Slapen in een ballonmand? Met de loonse en drunense duinen om de hoek zijn er zeer mooi wandel tochten te maken. Safaripark en de Efteling zijn ook een leuk uitje. Een ballonvaart kan in overleg geregeld worden met de eigenaar voor een speciale prijs voor de huurders.

Zoek een Vakantiehome

Vakantiehome Brabant

Op zoek naar een vakantiehuis in Noord-Brabant?

In Noord Brabant zijn er meer dan 150 vakantiehuizen te boeken via onze website. Voor 2 personen tot circa 48 personen is er zeker een mooi vakantie verblijf te vinden. Noord Brabant gelegen in Nederland heeft u veel te bieden. Mooie bossen met grote zandvlakten om een vakantie door te brengen. Veel leuke steden om te bezoeken zoals bergen op zoom, Breda, Eindhoven en Tilburg. Maar de kleinere dorpjes hebben een charmante uitstraling met de Brabantse gezelligheid. Kaatsheuvel met zijn Efteling trekken veel bezoekers.