Vakantiehuis De Schoor Noord-Limburg voor 26 personen te huur.

Heerlijk logeert u in Vakantiehuis De Schoor Noord Limburg. Het bestaat uit 2 complexen direct naast elkaar. Het Bakhuys en het Hooge Huys. Enkele slaapkamers en badkamers liggen op de eerste etage van het Hooge Huys. Alle overige slaap vertrekken van vakantiehuis De Schoor Noord Limburg in het naastgelegen Bakhuys. In een zeer landelijke omgeving in de buurt van Roermond en Weert. Vind u deze bijzondere accommodatie die geschikt is voor familie vakantie maar ook voor cursussen en workshops. De mooie natuur leent zich om wandelingen te maken door de loofbossen. Of naar de Maasplassen die ook in de buurt zijn.

Een bezoekje aan Duitsland of België kan ook vanaf deze locatie. Zo zijn er leuke steden te bezoeken zoals mönchengladbach of Genk. Natuurgebieden zoals de grote peel en de meinweg zijn mooi voor een wandeling. Veel golfbanen liggen in de omgeving van het vakantiehuis. Meer vakantiehuizen in Limburg vind u op de voorpagina.

Zoek een Vakantiehome

Meer te doen in de omgeving van het vakantiehuis in Limburg.

In de buurt van vakantiehuis De Schoor Noord Limburg kunt u veel wandelen en fietsen. Ook leuk is het Dierenrijk te Nuenen. De natuurgebieden zijn zeer mooi bijvoorbeeld De grote Peel. Een bezoekje aan de levendige stad Weert is aanbevolen. Winkels en terrassen voldoende. Verder heeft Weert meerdere musea om te bezoeken zoals het naaimachine museum. Of het Eynderhoof openluchtmuseum net buiten de stad Weert. Ook een natuur bezoekers centrum nabij het vakantiehuis is te bezoeken. Verder zijn de grote steden in de buurt Roermond. Voldoende te doen voor jong en oud in dit mooie gedeelte van Limburg.