Op vakantie naar de streek Drome in Frankrijk.

Welkom op onze pagina met vakantiehuizen in de Drome. Vakantiehome is een specialist in Frankrijk en heeft een aantal schilderachtige vakantiewoningen in de Drome. Als u nog niet eerder in de Drome bent geweest naar een vakantiehuis Drome, zult u zich afvragen waarom u nu juist naar Drome zou moeten gaan. Het antwoord is simpel. Dit prachtige departement in het zuiden van Frankrijk dat nog wel in het binnenland ligt. Dat kent in de eerste plaats de prachtige Rhône waar veel van onze vakantiehuizen aan liggen. En waar u zich kunt recreëren met veel verschillende wateractiviteiten. Maar ook het landschap van de Vercors of het beroemde kasteel Grignan. Waar honderden krokodillen zich voortbewegen maken een verblijf in een vakantiehuis in de Drome onvergetelijk. Kies uw datum en de vakantie begint.Booking.com

Welkom in de streek Drome bezienswaardigheden en vakantie accommodaties.

  • Bijzondere Dorpen in de Drome
    Bijzondere Dorpen in de Drome

Vakantie accommodatie in de provincie Drome in Frankrijk.

Houdt u dus wel van de natuur en de zon dan zit u goed in deze streek. Maar er is niet veel van het chique en pronkerige zoals aan het zuiden van de Franse kust? Onze vakantie huizen, hotels en andere accommodaties in de provincie Drome. Zijn dan helemaal voor u geschikt. Mocht het bovendien toch kriebelen om een bezoek te brengen aan de kust in het zuiden. Dan is de Zuid-Franse kust vanuit onze chalet, villa, bungalow of vakantiehuis Drome uitstekend te bereiken. Waar u ook heen wilt met uw vakantie voor een uitgebreid overzicht van vakantiehuizen in Frankrijk en de Drome bent u bij ons aan het juiste adres.

Vakantiehuis Drome of toch een hotel?

Welke vakantie accommodatie u ook kiest de omgeving blijft hetzelfde. Wilt u vrijheid dan kiest u voor een vrijstaand vakantiehuis in de Drome. Houd u van veel luxe en alles bij de hand dan kunt u voor een hotel kiezen. Het aanbod op vakantiehome voor deze streek telt circa 50 vakantiehuisjes. En ongeveer de helft is vrijstaand en merendeel is een huisdier welkom. Bij de meeste vakantiehuizen zit een zwembad. Voor een goed hotel gebruikt u de kaart en vult u de aankomst datum en vertrek datum in voor de beste resultaten.