Vakantiehuis Echten Drenthe voor 21 personen geschikt.

Vakantiehuis Echten Drenthe. Een vijf sterren boerderij in het mooie toeristische Drenthe. Met een 9 als cijfer van voorgaande vakantiegangers. In de boswachterij van Ruinen vind u deze luxe groepsaccommodatie. Met een echte Engelse tuin van circa 2 hectare. En voor de golfers is er een eigen golfterrein van 9 holes.....En als toetje een privé buiten zwembad dat ook overdekt gebruikt kan worden. Dat is pas echt even bijkomen in een Drents vakantiehuis. Meer vakantiewoningen in Drenthe vind op op de voorpagina.

Een echte super locatie om heerlijk van uw familie of vrienden te genieten. Of met een team een bedrijfsuitje of andere groep samenstelling. Direct naast de luxe woning is een klein conferentie centrum. Waar u een restaurant vind en er zijn cursusruimtes en een theatertje. Deze ruimtes kunnen in overleg gebruikt worden. Voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten verjaardagen enz. Ook zijn er diverse andere mogelijkheden outdoor-activiteiten. Een wijnproeverij en culinaire mogelijkheden zoals catering of een kok.

Zoek een Vakantiehome

Vakantiehome Nederland

Meer in de omgeving van het vakantiehuis in Drenthe.

Het vakantiehuis bevind zich in de buurt van Nationaalpark Dwingelderveld zeker leuk om te bezoeken. Het Dierenpark nabij Emmen is ook aan te rijden. En een bezoekje aan Hoogeveen om te winkelen of een restaurantje te pakken. Het Attractiepark slagharen is ook in de omgeving te vinden. En indoor Plopsaland Coevorden niet te vergeten is zeker handig bij wat minder mooi weer. Maar de natuur opzoeken is zeker de moeite waard vanuit het vakantiehuis. Diverse nationale parken zijn op korte afstand te bezoeken. Heerlijke wandelingen door de Drentse landschappen om even bij te komen. Is deze groepsaccommodatie bezet in uw vakantie periode? Bekijk dan de overige accommodaties in Drenthe.