Vakantiehuis Eschwege provincie Hessen voor 35 personen.

Zeer fraaie en landelijke locatie met veel rust en ruimte bij het vakantiehuis Eschwege. Goed verzorgd met 14 slaapkamers en maximaal 3 huisdieren zijn toegestaan in de accommodatie. Een ideale locatie voor familie groepen bedrijven of workshops. Wandelen en fietsen en meer mogelijkheden zoals raften op de Fulda rivier. Het wildpark bezoeken en meer leuke bezienswaardigheden. U kunt Abterode bezoeken of het slot van Creuzburg bezoeken. De BBQ staat er ook om na een actieve dag vol avontuur heerlijk bij te komen.

Een zeer rustige locatie in het hart van Europa in de Werra Meißner Kreis regio gelegen. Midden in een natuurgebied met prachtig berglandschap en ligt op slechts 3 km van Eschwege. Deze ruime woning op een idyllische en afgelegen locatie circa 12.000 m2. Wordt omringd door weilanden, meren en bossen.

Zoek een Vakantiehome

Vakantiehome Duitsland

Online beschikbaarheid prijzen en meer informatie en afbeeldingen van Vakantiehuis Eschwege.

In de omgeving van het vakantiehuis.

Ideaal voor een avontuurlijke vakantie in de regio Hessen. Voor de sportieve groepen een aantrekkelijke locatie. Maar ook voor en excursies, seminars, conferenties, workshops en groepsbijeenkomsten. Vakantie met een paar gezinnen dan bent u hier aan het juiste adres. Het huis beschikt over 35 bedden in 14 eenpersoons en tweepersoons en meerpersoons kamers. In en rond het huis vindt u talloze mogelijkheden om fysiek actief en mentaal bezig te zijn. Deze variëren van diverse sportfaciliteiten tot ontspannen aan het einde van de dag onder het genot van een barbecue en nog veel meer. Een prima groepsaccommodatie in Duitsland.

Raft tochten op de rivier Fulda is een echte belevenis bezoek de website van Kanutours Fulda. Ook het wildpark is een leuk uitje vanaf het vakantiehuis Eschwege bekijk alvast de informatie over het park. Verder zijn er ook diverse mijnen in de buurt en natuurlijk de leuke stadjes om te bezoeken. Meer van dit soort grote groepsaccommodaties vind u op onze voorpagina.