Vakantiehuis Gouvy Ardennen regio Durbuy La Roche Bastogne voor 30 personen.

Dit luxe vakantiehuis Gouvy het vrijstaande dorpshuis staat voor u klaar. Het is voorzien van een overdekt zwembad een sauna en een jacuzzi. Met 14 slaapkamers is een groot gezelschap goed te verdelen. En voor de kids is er een speelzone. Een prima drie sterren groepsaccommodatie Ardennen in een schitterende omgeving. De streek heeft een glooiend landschap met veel historie, bezienswaardigheden en leuke dorpjes. In dit vakantiehuis zijn er twee huisdieren toegestaan.

Vanuit deze groepsaccommodatie in de Ardennen kunt u direct op ontdekkingsreis. De grote plaatsen in de buurt zijn Vielsalm en Houffalize. Ook het dorpje Achouffe met de gelijknamige bier brouwerij is leuk om te bezoeken. De grens met Luxemburg is in de buurt dus een uitstapje die kant op kan ook. Wandelingen kunt u in diverse natuurparken in de omgeving maken.

Zoek een Vakantiehome

Vakantiehome België

Hieronder vind u de online beschikbaarheid van de groepsaccommodatie Ardennen.

Omgeving van de groepsaccommodatie in Gouvy Ardennen.

Bezoek de sportiviteiten Avenature Ardennen. Voor de vele mogelijkheden zoals boogschieten fungames het touwen parcours. Maar ook voor kajakken en mountainbiken. Nog meer accommodaties voor groepen vind u ook op Gouvy.nl Voor een leuke ervaring kunt u ook Houtopia bezoeken. Daar kunt u leren hoe u uw zintuigen kunt gebruiken zeer leerzaam voor de kinderen. Het kleine museum poteau44 kunt u ook bezoeken. Het is een militair-historisch museum over de Slag om de Ardennen (winter 1944 – 1945). Gelegen midden op het voormalige slagveld van Poteau. Een klein dorpje in de Belgische Ardennen. Het heeft een nieuw en gezinsvriendelijk concept ontwikkeld. Meer Groepsaccommodaties in de Ardennen vind u op de voorpagina van Vakantiehome.