Ardennen Vakantiehuis Houffalize 20 personen.

Vakantiehuis Houffalize met drie sterren een prima onderkomen voor een vakantie. Het vakantiehuis heeft een voorgaand bezoekers cijfer van een 8.2. Het fraaie Vakantiehuis in Houffalize vind u in een schitterende Ardennen omgeving. In de buurt van het gezellige gelijknamige dorpje Houffalize. Met 6 slaapkamers dus voldoende privacy voor alle vakantiegasten. huisdier max.3 toegestaan en van te voren graag doorgeven.

Het oude huis is van de dorps notaris geweest en gebouwd in 1755. Het is geheel verbouwd naar de moderne maatstaven van nu. Het is gelegen in een typisch klein Ardennen dorpje. Op slechts enkele kilometers van het Groothertogdom van Luxemburg. Met een zeer Gezellig en comfortabel interieur. Vakantie in België bied zeer veel mogelijkheden.

Zoek een Vakantiehome

Vakantiehome Ardennen

Meer informatie afbeeldingen prijzen en beschikbaarheid van het vakantiehuis.

Meer informatie omgeving vakantiehuis Houffalize in de Ardennen.

De regio leent zich goed voor de mountainbiker de wandelaar en de fietser. Het wereld kampioenschap mountainbike wordt vaak in de buurt gehouden. Wandelingen of kanoën op de rivier de Ourthe op 34 km. Veel historische ontdekkingen in Bastogne op circa 14 km. Breng een bezoekje aan Houtopia. Waar de kids zich vermaken op een leerzame wijze. Om wat geschiedenis op te doen kunt u het oorlogsmuseum in Bastogne bezoeken. Of bezoek het avonturenpark Chlorophylle en ontdek de geheimen van het bos. Ook leuk zijn de diverse kleine musea in de omgeving. Bijvoorbeeld het aardewerk museum te La Roche. Kortom u vermaakt zich vanuit het vakantiehuis Houffalize in de Belgische Ardennen.