Op vakantie in de provincie Bretagne in Frankrijk.

Vakantiehuis in Bretagne? Als u een vakantiehuis, hotel, vakantievilla of andere accommodatie wilt huren in Bretagne. Dan bent u op vakantiehome op de juiste plek. Hier vindt u vakantiehuizen in Bretagne waar u heerlijk kunt genieten van uw vakantie. Maar ook een groot aantal hotels en B&B die u hier kunt bekijken en boeken. Bretagne grenst voor ongeveer 75 % aan de Atlantische Oceaan in het noordwesten van Frankrijk. Rennes is de hoofdstad, andere voorname steden zijn Brest, Saint-Malo, Lorient en Quimper. Op Rennes na zijn dit allemaal kustplaatsen. Maar ze zijn allen gemakkelijk aan te doen vanuit een centraal gelegen vakantiehuis. Vakantiehome beveelt u aan een vakantiehuis in Bretagne te huren. Om aan de kust van Bretagne in Frankrijk het meest uiteenlopende getijverschil van Europa te aanschouwen. Het water kan hier op sommige plaatsen 12 tot 14 meter dalen!Booking.com

Prima vakantie vieren in Bretagne.

  • Huur een villa in Bretagne
    Huur een villa in Bretagne

De vakantiehuizen in Bretagne en de bezienswaardigheden.

Onze vakantiehuizen en villa's in Bretagne zijn gevarieerd gesitueerd. U kunt kiezen uit vakantiehuizen dichtbij de grotere steden van Bretagne, maar ook uit een vakantiehuisje in Bretagne dat meer in de natuur staat. Er zijn allerlei reservaten voor natuurvogels en (zee) waterdieren. Bovendien heerst er in Bretagne een mild zeeklimaat waardoor het in de winter niet kouder wordt dan 10 graden en zijn de zomers heerlijk met temperaturen van 20 tot 24 graden. Bretagne biedt de vakantieganger een ideale omgeving om in alle rust zich terug te trekken in een vakantiehuis en ontspannen de vakantie te vieren.

Veel soorten accommodaties in Bretagne

Om een juiste keuze te maken heeft u een groot assortiment accommodaties nodig om uit te kiezen. Op Vakantiehome hebben we een aanbod van circa 250 vakantiehuizen. Maar ook verschillende chalets, landhuizen, Bed en Breakfast en veel hotels in Bretagne. Voor de optimale vakantie in de natuurlijke omgeving van Bretagne kiest u voor een vrijstaand vakantiehuis. Ook met uw hond kunt u naar een Vakantiehuis in Bretagne. Circa 150 accommodaties waar uw hond meer dan welkom is. Zwembad erbij? Gedeelde zwembaden maar ook met een privé zwembad is mogelijk in Bretagne.