Op vakantie naar de Dordogne in Frankrijk.

Als u op zoek bent naar een vakantiehuis in de Dordogne. Of een andere accommodatie zoals een Hotel of Bed en breakfast zoek dan niet verder. Ook vakantiehome heeft talrijke vakantiehuizen in het assortiment in deze toeristische streek van Frankrijk. Wat u voorkeur ook heeft op onze website vindt u het vakantieverblijf dat aan uw criteria voldoet. De Dordogne is een regio in het zuidwesten van Frankrijk die bekend staat om haar prehistorische overblijfselen. Zo zijn er veel grotten met rotstekeningen. Daarnaast is de Dordogne ook rijk aan Kastelen. Het landschap is licht glooiend, waarin weilanden en bossen elkaar afwisselen. Wilt u bijkomen van alle indrukken die u in de Dordogne opdoet? Dan zijn onze vakantiehuizen of vakantievilla's ideaal om weer even bij te komen.Booking.com

Bezienswaardigheden en vakantiehuizen in de Dordogne

  • Dordogne bezienswaardigheden
    Dordogne bezienswaardigheden

Uw vakantiehuis in de Dordogne als startpunt.

Vakantiehuis in de Dordogne? Vanuit uw pittoreske vakantievilla een gezellige wandeltocht maken. U zult zich één voelen met deze adembenemende natuur van de Dordogne. De gelijknamige rivier stroomt door de schilderachtige vallei. De Dordogne wordt gekenmerkt door tal van authentieke, middeleeuwse dorpjes die u zeker gaan verbazen. Het bekendste dorpje in de Dordogne, dat echt een aanbeveling verdiend om bezocht te worden is het bedevaarts stadje Rocamadour. Deze sprookjesachtige dorpjes zijn vanuit onze vakantiehuizen in de Dordogne uitstekend bereikbaar. Vakantiehuis in de Dordogne of een ander soort accommodatie? Wat dacht u van een aantal van circa 230 vakantie verblijven. Van een chaletje tot een serieuze luxe villa of een kasteel of boerderij het is allemaal mogelijk. Heerlijk vrijstaand uw vakantie doorbrengen in de Franse Dordogne.

Veel te doen in de Dordogne

Met wel meer dan 60 kastelen is deze Franse streek erg populair bij de kastelen fans. Enkele bekende kastelen zijn Chateau de Commarque, Chateau de Castelnaud, Cingle de Tremolat en Château de Bourdeilles. Voor een bezoek aan 1 van de vele kastelen, kloosters, kerken en burchten kunt u beter informatie van te voren bekijken. Ook een aantal leuke dierentuinen kunt u bezoeken in de Dordogne. Reserve Zoologique de Calviac is een leuke kleine dierentuin. Het Aquarium du Perigord Noir kunt u ook bezoeken veel soorten vis en wat reptielen. Ook voor een dagje lol kunt u zeker terecht in de Dordogne. Met een aantal attractie parken zoals bijvoorbeeld Parc Le Bournat.