Op vakantie naar de Limousin in Frankrijk.

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in de Limousin? Of een hotel, Chalet een villa of een compleet landhuis. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vakantiehome heeft namelijk tal van mooie vakantiewoningen en andere accommodaties in Limousin voor u in het assortiment. Een verblijf in een vakantiewoning in Limousin in het hart van Frankrijk is altijd een leuke ervaring. Limousin gekenmerkt door een opmerkelijk groen en bosrijk landschap rijk aan authentieke dorpjes. Waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Mocht u in één van onze vakantiehuizen verblijven. Dan is het een echte aanrader in de natuur van Limousin uw vakantie te vieren. Wijk eens van de paden af en maak kennis met de riviertjes. Het glooiende landschap en de plaatselijke boeren.Booking.com

Wat gaat u bezoeken vanuit uw vakantiehuis in de Limousin.

  • Glane Limousin
    Glane Limousin

Vakantie accommodatie in de Limousin

Vakantiehuis in de Limousin? Het unieke van Limousin is dat wanneer u in een bungalow, vakantiehuis of hotel verblijft u één van de weinige zult zijn. Het toerisme en daarmee gepaarde vakantiehuizen hebben in Limousin namelijk nog niet erg haar intrek genomen. Bezoekt u Limousin dan moet u beslist in dorpjes Collonges-la-Rouge, Treignac en Beaulieu-sur-Dordogne uw ogen goed de kost geven. Een vakantiehuis in Limousin in Frankrijk is uiterst geschikt voor liefhebbers van cultuur en natuur. Hoewel de regio nog niet erg toeristisch is, zijn onze vakantieverblijven in Limousin erg gewild. Droomt u eens heerlijk weg met de gedachte aan Limousin, haar natuur, en schitterende dorpjes. Met een gevarieerd aanbod van vakantie accommodaties is er altijd wel iets te vinden.

In veel plaatsen zijn er accommodaties in de Limousin.

Met plaatsen zoals Chasteaux, Sussac, Chasteaux, Meilhards, Saint-Bonnet-la-Rivière en nog een aantal. Is er een aantal van circa 50 vakantie accommodaties in deze streek. Van 1 tot 15 personen is de grote van de maximale samenstelling. In de buurt van een meer of met een hond op vakantie kan ook in de Limousin. Met een luxe voorziening zoals een sauna of met zwembad. Om een hotel te vinden in deze uitgestrekte Franse streek kijkt u via de kaart.