Op vakantie in de Vogezen in Frankrijk.

Er is bijna geen betere plek dan de Vogezen om in een vakantiehuis te verblijven. Op deze pagina kunt u uitgebreid zoeken tussen de verschillende mooie vakantiehuizen in de Vogezen. De Vogezen strekt zich uit in het noordoosten van Frankrijk. In de Vogezen kunt u vakantiehuizen in alle soorten en maten huren. De Vogezen wordt gekenmerkt door granieten zandsteen. Bovendien heeft de Vogezen geen erg steile bergtoppen. Maar wel een ontspannend ogend glooiend landschap. Het is werkelijk een genot om te verblijven in een vakantiehuis in de rustiek van de Vogezen. Maak uw keuze uit onze ruime collectie vakantiehuizen hotels chalets en andere accommodaties in de Vogezen.Booking.com

Vakantiehuizen in de Vogezen in Frankrijk.

U kunt van de natuur genieten vanuit onze vakantiehuizen in de Vogezen. In de winterperiode bieden wij ook vakantiehuizen aan. Nabij wintersportgebieden zoals Le Bonhomme, La Bresse en Gerardmer. De Vogezen biedt vakantiehuizen hotels chalets en appartementen aan met alle faciliteiten. Geschikt voor zowel een ontspannen als actieve vakantie. Zo is het heerlijk om in een knusse en veilige omgeving na een leuke dag terug te komen. Na een stevige wandel of fietstocht. Kijk nu welke schitterende vakantiehuizen in de Vogezen u het meest aanspreken. Circa 70 prima vakantiehuizen in de Vogezen zijn te boeken op onze website. Merendeel zijn vrijstaande chalets waar u prima van de omgeving kan genieten. Via de kaart kunt u ook andere accommodaties bekijken in de Vogezen waaronder veel hotels. De vakantiehuizen in de Vogezen staan op de zoek pagina.

Bezienswaardigheden Vogezen

Natuurpark in de Vogezen genaamd park ballons Vogezen is zeker een bezoekje waard. Hier ervaart u de natuur van de Vogezen optimaal. In en om het Gerardmer in de Vogezen is het ideaal om een wandeling te maken. Het wilde westen beleeft u in het pretpark Fraispertuis city nabij de plaats Jeanménil. Een fokkerij van lama's en alpagua's ontdekken? Bezoek de boerderij met meer dan 50 alpagua's. En beleef de ontdekkingstocht in een uitzonderlijke omgeving met panoramisch uitzicht op de vallei.

Het park met een Château in Épinal is zeker een plek voor ontspanning voor het hele gezin. Ontdek een unieke plek die geschiedenis, erfgoed, cultuur, ontspanning en plezier combineert. Een park van 27 hectare, dicht bij het stadscentrum van Épinal, vrij toegankelijk met historische overblijfselen. Een middeleeuwse tuin, een dierenpark, speeltuinen voor kinderen, wandelpaden, picknickplaatsen, een carrousel en een rustpuntje.