Op vakantie naar Rome in Italië.

Op vakantie naar Rome in Italië.
Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Rome en omstreken? vakantiehome heeft een ruim aanbod luxe en betaalbare vakantiewoningen in en rondom Rome. Rome is de hoofdstad van Italië en de provincie Lazio. In Lazio hebben wij tevens een aantal schitterende vakantiehuizen ter beschikking. Het is een understatement te verklaren dat Rome een rijke geschiedenis heeft. Rome is eerder een open lucht museum, maar dan op zeer grote schaal. Er zijn tal van bezienswaardigheden, zoals het Pantheon, de Sixtijnse Kapel, het Colosseum, de Trevi fonteinen, tientallen karakteristieke kerken, schitterende paleizen, indrukwekkende theaters, kenmerkende pleinen, oude tempels, triomfbogen en nog veel en veel meer. U zult begrijpen dat niets zo heerlijk is om vanuit een mooi en gunstig gelegen vakantievilla Rome te ontdekken.

Zoek een Vakantiehome

Een lang verblijf in een vakantiehuis in Rome in Italië.

Een vakantiehuis in Rome is bovendien ideaal, omdat Rome niet in een paar dagen te bezoeken is. Wilt u goed en indringend kennis maken met misschien wel de mooiste en meest historische stad op aarde. Dan zult u zeker een week in een vakantiehuis in Rome moeten verblijven. Een vakantiehuis geeft u dan toch het gevoel dat u thuis bent en u kunt zodoende met groepen voordelig Rome aandoen. Het is voor eeuwig zonde indien u er voor kiest niet één van onze vakantiehuizen te selecteren en te kiezen voor een kortstondig verblijf in een duur hotel. Onze vakantiewoningen bieden u het comfort dat u thuis ook ervaart. Gezellig met uw kinderen of partner bijkomen van het ongetwijfeld volle dagprogramma in de stad. De ervaring van uw leven aan de eeuwige stad Rome begint op de juiste manier. Met een vakantieverblijf dat bij uw wensen aansluit.

Vakantiehuis in Rome

Met en aantal van circa 65 vakantie verblijven in en om de stad Rome is er een leuk aanbod. Kies een villa een chalet of op een boerderij in de Italiaanse streek. Circa 30 accommodaties zijn vrijstaand gelegen. Maar ook een appartement in de stad Rome is te vinden op Vakantiehome. Huisdier mee naar Rome in Italië? Zeker 39 vakantiehuizen waar een huisdier welkom is.