Modern vakantiehuis met jacuzzi aan de kust van Denemarken.

Een zeer mooi vakantiehuis in de plaats Blåvand provincie Jutland. Het vakantiehuis in Jutland Denemarken is geschikt voor 8 personen. Met een vijf sterren waardering een prima woning om de vakantie te vieren en Denemarken te ontdekken.

Het vakantiehuis in Jutland Denemarken is vrijstaand en heeft 3 slaapkamers. En 2 badkamers waarvan 1 met jacuzzi en 1 met een stoomcabine. Huisdieren mogen mee maximaal 2. Het huis is modern ingericht met veel licht. De gezellige woonkamer biedt u een tv en een Hout kachel. U geniet van een schitterend uitzicht over het moerassige gebied. Vanuit de eetkamer komt u in de tuin met buitenkeuken. De omgeving heeft genoeg vertier te bieden. Een dierentuin en een waterpark zijn te bezoeken. ook de vuurtoren is een leuk uitje met zijn uitzicht van 39 meter hoog.

Zoek en Boek

Vakantiehome Denemarken

Meer informatie afbeeldingen prijzen en beschikbaarheid van het vakantiehuis in Jutland.

Meer te doen in de omgeving van het vakantiehuis in Jutland Denemarken

Een dierentuin is vlakbij het vakantiehuis. Meer informatie over de dierentuin op de website. Of u bezoekt de Vuurtoren van Blåvandshuk die 39 meter hoog is. Dat geeft een mooi uitzicht. op de website van de vuurtoren vind u meer informatie. Een waterpark met restaurant bowling en playzone vind u ook in de omgeving. Meer informatie op de website.