Vakantiehuis Montcléra Zuid-Frankrijk 8 personen

Vakantiehuis Montcléra Zuid Frankrijk geschikt voor 8 personen. Deze 4 sterren accommodatie heeft het cijfer 8.8 van de voorgaande vakantiegasten gekregen. In de regio Zuid Frankrijk, Midi-Pyreneeën en Lot landelijk gelegen in de plaats Montcléra. Vrijstaand met 4 slaapkamers en 1 huisdier is welkom. Het vakantiehuis is zeer ruim en de slaapkamers zijn groot.

Het privé zwembad biedt u een springplank en heerlijk water om heerlijk even bij te komen. De tennisbaan wordt gedeeld met andere huurders. Het andere vakantiehuis ligt op afstand daar heeft u geen last van. Rondom het Vakantiehuis Montcléra zuid frankrijk kunt u overal van de zon genieten of van de schaduw. Er staan een aantal noten en fruit bomen op het terrein. Tuinstoelen enz. zijn aanwezig en natuurlijk een Barbecue. Het plaatsje Cazals is in de buurt daar kunt u van alles kopen. Bezoek de markt of ga eens naar het meertje om te waterfietsen.

Zoek en Boek

Vakantiehome Zuid Frankrijk

Meer informatie over het Vakantiehuis Montcléra Zuid Frankrijk voor 8 personen.

In de omgeving van het vakantiehuis in Zuid Frankrijk.

Veel te zien en te doen in deze streek van Zuid Frankrijk. Vanuit uw vakantiehuisje in Frankrijk ontdekt u de mooiste gebieden.