Op vakantie naar Italië is zon en water.

Op onze website kunt u zowel karakteristieke als moderne vakantiehuizen in Italië vinden. Italië biedt een grote diversiteit aan natuur en cultuur. Maak een keuze uit één van onze spectaculair gesitueerde vakantiewoningen. U kunt hierbij denken aan Toscane, de Dolomieten en Piemonte. Of een bezoek dichtbij aan één van de vele historische steden. Met een vakantiehuis in Italië bent u ongebonden en zult u het ultieme gevoel van vrijheid ervaren. U ontdekt Italië vanuit uw vakantiehuis. Na een dag vol unieke en enerverende indrukken. Zult u het gevoel krijgen geborgen en knus huiswaarts te keren naar uw vakantiehuis.

Kunst en cultuur Italië heeft veel meer te bieden dan haar adembenemende natuur en prachtige vakantievilla's. De Italiaanse keuken is wereldberoemd. Pizza, risotto, pasta, cappuccino, ijs en parmaham zijn allemaal gerechten die menig culinair liefhebber laten watertanden. Maar Italië is ook rijk aan kunstenaars zoals Leonardo Da Vinci en Michelangelo. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, Italië heeft elke vakantieganger wel wat te bieden. Denkt u bijvoorbeeld aan een mooi vakantiehuis aan de kust bij het strand. Leuk met de kinderen. Wacht niet langer en maak een keuze uit één van onze vakantie accommodaties in Italië. De Vakantiehuizen in Italië zijn ook allemaal online te boeken. Kijkt u zeker eens rond in ons assortiment huisjes in Italië.

Zoek en Boek.

Vakantiehome Italië

Afbeeldingen uit verschillende streken in Italië.

  • Lago Maggiore Italië
    Lago Maggiore Italië

Veel is er te zien en te doen in Italië

Met zeer grote steden als Rome, Milaan, Venetië en Napels is er veel te zien. Zeker de grote steden kunt u een aantal dagen rond kijken. De vele historische gebouwen en de musea zijn druk bezocht in het hoog seizoen. Maar ook de beroemde pittoreske plaatsen zoals Como, Verona, San Marino en Pisa mag u zeker niet missen voor een bezoekje. De meeste vakantiegangers zoeken het gebied op van de Italiaanse meren. Het bekendste meer is het Garda meer. Daarnaast vind u het kleine Idro meer dat ook leuk is om te gaan bekijken. En dan het Iseo meer met het eiland Mote Isola dat zeker een bezoekje waard is. Het como meer, het maggiore en het meer van Lugano hebben een schitterende uitstraling. Deze laatste drie meren bevinden zich net aan de grens zodat u daar in circa 11 uur met de auto kan zijn. En dit allemaal is te bezoeken vanuit de Vakantiehuizen in Italië.

Goedkoop vliegen Italië? Ook Italië kunt u natuurlijk met een vliegtuig bezoeken. Een auto te plaatse huren is meestal geen probleem. In het hoogseizoen kunt u beter uw vliegtickets en uw huur auto van te voren reserveren.