Vakantiehuizen aan Zee op Vakantiehome.

Circa 10.000 vakantiehuizen aan zee zijn te boeken op Vakantiehome. In landen zoals Spanje, Italië, Frankrijk en Portugal vind u vakantiehuizen aan zee. Maar ook in Nederland, België en Duitsland zijn er vakantiehuizen in de buurt van de zee te vinden. En dan Denemarken met zeer veel vakantiehuizen aan de kust. Denemarken is als vakantieland sterk aan het groeien. Lange kustlijnen en leuke vakantiehuisjes en bijna allemaal aan de kust.

Heerlijk in uw vakantiehuisje aan de kust van een warm land. vrijstaande vakantiehuisjes aan zee of in de directe omgeving van uw vakantiehuis. Direct het zand en zijn duinen om vakantie in te vieren. In veel badplaatsen zijn er leuke vakantiewoningen aan zee te boeken. Bekijkt u zeker onze vakantiehuizen en selecteer Aan zee in ons zoek menu.

Zoek en Boek.

Vakantiehome aan zee

Een aantal vakantiehuizen aan zee.

  • Vakantiehuis aan de Belgische Kust
    Vakantiehuis aan de Belgische Kust

Aan zee in Frankrijk op vakantie.

Op zoek naar een vakantiehuis aan zee in Frankrijk? Op Vakantiehome kunt u kiezen uit meer dan 600 vakantiehuizen aan zee. Frankrijk heeft een prima zee klimaat aan twee kanten. Aan de ene kant de Middellandse zee. Met een kustlijn Vanaf de plaats Nice tot circa Perpignan. Ook wel de kust van Zuid Frankrijk genoemd. En aan de andere kant de Atlantische Oceaan. Vanaf de plaats Duinkerke tot ver voorbij Bordeaux.

Normandië is erg in trek bij de Belgische en Nederlandse toerist. De vakantiehuisje in Normandië zijn er vrijstaand en op kleine vakantieparken. Circa 60 vakantiehuisjes en ongeveer de helft is vrijstaand. Wat hoger gelegen aan de kustlijn vindt u Bretagne met meer dan 100 vakantie verblijven. Daarna de provincies Poitou, Aunis, Saintonge, Guyenne en Gasconje. Daar zijn de stranden zeer breed en is er veel ruimte om een zee vakantie door te brengen.

De middellandse zee vind u aan de iets warmere kant van Frankrijk. Daar vind u de provincies Savoye, Provence, Languedoc en Roussillon. Daar kunt u de steden zoals Nice, Cannes, Frejus, Sainte Maxime, Saint Tropez, Toulon, Marseille en Montpellier bezoeken. Bezoek de Franse markten en ontdek ook de kleine dorpjes aan de kust van Zuid frankrijk.

Op vakantie aan de Belgische Kust.

De kuststreek van België heeft zeer veel te bieden voor de vakantieganger. De vakantiehuizen aan zee in België zijn er circa 70. Vrijstaande vakantie huizen, appartementen villa's en zelfs een boerderij aan de kust. Met bruisende kust steden zoals Knokke, Blankenberge, Oostende en Nieuwpoort. Een bezoekje aan de stad Brugge mag zeker niet ontbreken. Maar ook de schitterende dorpjes in de kuststreek zijn een bezoekje meer dan waard. Vakantiehuizen aan Zee in België vind u op de voorpagina.

Ontdek de vakantiehuizen aan de Nederlandse kust.

Nederland heeft een aardig strandleven te bieden. Van Noord Holland Zuid Holland en Zeeland. En de Nederlandse Eilanden Texel, Ameland, Terschelling en Vlieland. Met een ruim aantal van circa 1050 vakantiehuizen langs de kust. Is er te kiezen uit een gevarieerd aanbod op Vakantiehome. Een aantal spetterende badplaatsen die u kunt bezoeken tijdens uw vakantie. Bijvoorbeeld in Zeeland Renesse, Domburg, Vlissingen en Zierikzee. En in zeeland is de sfeer zeer gemoedelijk. Verder in Zuid Holland is er Hellevoetsluis, Hoek van Holland, Scheveningen en Katwijk. Verder is er in Noord Holland Zandvoort, Bloemendaal en Den Helder. Meerdere kleine badplaatsen vind u langs de gehele kustlijn van Nederland. Vakantiehuizen aan Zee in Nederland zoekt en boekt u op Vakantiehome.