Vakantie in de Ardennen

Welkom op onze pagina over de Ardennen. Hier vindt u informatie over de vakantiehuizen in de Ardennen dat. De Ardennen vormen in het zuidoosten van België de overblijfselen van een oud en afgeplat bergmassief, waarin snelstromende rivieren fraaie dalen en diepe ravijnen zich hebben gevormd. De Belgische Ardennen zijn bijna geheel bebost met naaldbomen en oud loofwoud.

De Ardennen zijn een zeer aantrekkelijk natuurgebied voor natuurliefhebbers en liefhebbers van natuursporten als raften, bergbeklimmen, wintersport en survivalleen. Vakantiehome.nl biedt u de keuze uit een ruim assortiment vakantiehuizen om na een drukke dag lekker te kunnen ontspannen in de Ardennen. Natuurlijk kunt u ook heerlijk van de natuur genieten in één van onze gunstige gelegen vakantiehuizen.

Hoewel de mens op de Ardennen zijn stempel heeft gedrukt, is de natuur hier nog steeds zeer machtig en overal aanwezig. Wie ooit in alle rust heeft stilgestaan, midden in één van de enorme Ardennen wouden, kan dat beamen. Wandelaars komen in de Ardennen zeker aan hun trekken. De Ardennen herbergt echter ook zeer mooi verfijnde steden. Steden die u tijdens uw verblijf in één van onze vakantiehuizen beslist moet hebben aangedaan zijn Malmedy, Spa, Eupen en Namen. Doordat onze vakantiewoningen zeer gunstig gesitueerd zijn is er altijd wel een vakantiehuis met een optimale ligging, wat uw plannen ook zijn!