Vakantie informatie over de Ardennen

Welkom op onze pagina over de Ardennen. Hier vindt u informatie over de vakantiehuizen Ardennen. De Ardennen vormen in het zuidoosten van België de overblijfselen van een oud en afgeplat bergmassief. Waarin snelstromende rivieren fraaie dalen en diepe ravijnen zich hebben gevormd. De Belgische Ardennen zijn bijna geheel bebost met naaldbomen en oud loofwoud.

De Ardennen zijn een zeer aantrekkelijk natuurgebied voor natuurliefhebbers en liefhebbers van natuursporten als raften, bergbeklimmen, wintersport en survival. Vakantiehome biedt u de keuze uit een ruim assortiment vakantiehuizen om na een drukke dag lekker te kunnen ontspannen in de Ardennen. Natuurlijk kunt u ook heerlijk van de natuur genieten in één van onze gunstige gelegen vakantiehuizen. Vakantiehuizen op top locatie vrijstaand of op een vakantiepark. Alles is mogelijk in de wonderbaarlijke Ardennen.

Zoek en Boek.

Enkele mooie plaatjes uit de Ardennen.

  • Weiland Ardennen
    Weiland in de Ardennen

De natuur van de Ardennen betovert u.

Hoewel de mens op de Ardennen zijn stempel heeft gedrukt. Is de natuur hier nog steeds zeer machtig en overal aanwezig in zijn eigen vormen. De rivieren nemen vaak in de winter de macht over. Het water komt hoger te staan en natuur gebieden en campings staan onder water. Na de winter zakt het water weer en komt de natuur weer tot leven in de Ardennen.

Wie ooit in alle rust heeft stilgestaan in de Ardennen. Maar dan midden in één van de enorme Ardennen bossen. Die kan dat zeker beamen. Wandelaars komen in de Ardennen zeker aan hun trekken. De Ardennen herbergt echter ook zeer mooi verfijnde steden. Enkele steden die u tijdens uw verblijf kan bezoeken. Dat zijn Durbuy Malmedy, Spa, Eupen, Bouillon en Namen en nog veel meer. Doordat onze vakantiewoningen zeer gunstig gesitueerd zijn. Is er altijd wel een vakantiehuis met een optimale ligging. wat uw vakantie plannen in de Ardennen ook zijn! Op naar de Vakantiehuizen Ardennen.

Vakantiehuizen in de Ardennen en andere accommodaties.

Veel verschillende soorten vakantiehuizen zijn er te boeken in de Ardennen. De meeste vakantiewoningen in de Ardennen hebben de typische Ardennen uitstraling. Op gebouwd met steen uit de streek met een zeer robuuste uitstraling. Ook veel houten chalets komt u tegen in het assortiment vakantiehuizen op Vakantiehome. In het algemeen zijn de vrijstaande groepsaccommodaties populair. Vaak gaan families of groepen een weekendje naar de Ardennen. Een grote groepsaccommodatie is dan erg makkelijk. Tot wel 60 personen zijn er in deze streek vakantie verblijven te vinden.

Op zoek naar een klein vakantiehuisje in de Ardennen? Circa 1100 online te boeken vakantiehuizen op Vakantiehome. Enkele zeer charmante Top vakantiewoningen die u gaan verbazen. Privé zwembad een sauna Jacuzzi of meer luxe voorzieningen is zeker geen uitzondering. Waar kiest u voor als onderkomen in de Ardennen?