Op vakantie naar de Atlantische kust in Frankrijk.

Atlantische kust in Frankrijk? Mooie vakantiehuizen en hotels aan de Atlantische kust in Frankrijk. Heeft u altijd aan de wilde, zonovergoten, romantische en wilde Atlantische kust in een vakantiewoning willen verblijven? Met ons aanbod aan de Atlantische kust kan een lang verwachte wens in vervulling gaan. Of u nu aan de Franse kust, de Portugese kust of de Spaanse kust een vakantiehuis wilt huren aan de Atlantische kust, Vakantiehome heeft altijd een vakantiewoning die bij u past. De heerlijk frisse buitenlucht, de fietsroutes en de schilderachtige eilandjes en de karakteristieke badplaatsen bepalen het beeld van de Atlantische kust.

Zoom in en uit voor de beste resultatenBooking.com

Vanuit uw vakantiehuis aan de Atlantische kust van Frankrijk

Er is dus van alles te doen aan de Atlantische kust. Of u nu van een sportieve vakantie houdt of van een rustgevende ontspannen vakantie, met een vakantievilla aan de Atlantische kust in Frankrijk kunt u zelf uw vakantie indelen. Met vakantiehuizen aan de Atlantische kust heeft u zowel zon, zee en strand als een ruige uitdagende natuur. Bekijk de prachtige vakantiewoningen, hotels en andere accommodaties die Vakantiehome aanbied. Vrijstaand vakantiehuis aan de Atlantische kust dan kunt u optimaal genieten van de vakantie. Het strand aan de meest zuidelijke kant is circa 275 kilometer lang dus plaats genoeg.

Het noordelijke gedeelte van de Atlantische kust.

Noordelijker vind u de kusten van Bretagne, Poitou-Charente, le Pays de la Loire. Hier is het allemaal wat ruiger met hoogte verschillen aan de kust. Veel stranden met grind en rotsen. Daardoor zeer mooie baaien uitgekloven door de natuur aan de Atlantische kust in Frankrijk. Met haven plaatsjes direct uit een sprookjesboek zo mooi. Eilandjes om te bezoeken met kastelen en forten. Bretagne heeft veel te bieden met zijn historie. En zeker de stranden van Normandië waar de geschiedenis nog zeer herkenbaar is. De Franse Atlantische kust aan de noordkant is een populaire bestemming voor de zomervakantie. Dat is niet zo gek, want je kunt er prima genieten van de zon, de zee, de warmte, en vooral ook van de fraaie plekjes. Rust uit aan het strand, bezoek 1 van de leuke dorpjes of stadjes. Maak een mooie wandeling of fietstocht door de schitterende natuur. Alles is aanwezig voor een prima vakantie aan de Atlantische kust.

Over de aan de Atlantische kust

Op vakantie wat zoekt u? De zee het strand en de zon zijn de ingrediënten voor een prima vakantie. Dus een vakantiehuis of hotel huren in dit gebied is een prima idee. Het gebied langs de kust is erg mooi met de bossen op de achtergrond. Aan de kust word er veel gesurft vanuit verschillende landen komen er surfers naar de kustlijn van de Atlantische gedeelte in Frankrijk. Veel winkeltjes bij de toeristische grote plaatsen. Verder is het vis eten en mosselen erg lekker en overal te verkrijgen. Het is dus een echt paradijs als je van een strand vakantie houdt. Van plaatsen zoals Verdon sur mer tot aan het bekende Biarritz is er het typische strand leven. Even de zee zat ga dan een dagje het binnenland in en ga naar 1 van de vele meren. Maar ook een wandeling door de pijnboom bossen moet u echt even proberen. Aan de Atlantische kust in Frankrijk maakt u het allemaal mee.