Vakantie in Drenthe

Wilt u de rust opzoeken en uw vakantie doorbrengen in een vakantiehuis in Drenthe? Op deze pagina van Vakantiehome treft een uitgebreide collectie vakantiehuizen Drenthe. Wilt u er even tussenuit, dan is een verblijf in Drenthe een goed idee! Drenthe staat natuurlijk bekend om haar Hunebedden, die verspreid staan door het Drentse landschap en een lange geschiedenis hebben. U zult tijdens uw verblijf met eigen ogen kunnen zien hoe prachtig deze meer dan 3000 jaar oude kunstwerken zijn. Doordat Drenthe nooit echte verstedelijking heeft gekend, is het een zeer aangename provincie om vanuit uw vakantiehuis urenlang door de velden en bossen te zwerven zonder daarbij ook maar één mens tegen te komen.

Het aanbod van vakantiehuizen in Drenthe is circa 130 accommodaties. Waarvan er zeker 100 vrijstaand zijn en circa 20 bestempeld zijn als Villa. In meer dan 100 van de Drentse Vakantiehuizen zijn huisdieren welkom.

Zoek een Vakantiehome

Vakantiehome Drenthe

Attracties in Drenthe

Partners in Drenthe

Rust en vrijheid in uw vakantiehuis.

De vakantiewoningen in Drenthe bevinden zich meestal in de buurt van de bekende Drentse natuurparken en gebieden, zoals het nationaal park Dwingelderveld. Dit is het grootste en belangrijkste natte heidegebied van West Europa, waar grote kuddes schapen en koeien grazen. Voor iedereen die op zoek is naar rust, vrijheid en uitgestrekte natuur is een mooi vakantiehuis in Drenthe bij uitstek geschikt. Zowel luxe vakantievilla's als goedkope vakantiewoningen behoren tot de mogelijkheden. Bent u nieuwsgierig geworden welke vakantiehuizen vakantiehome in Drenthe u te bieden heeft? Bekijkt u eens welke oogstrelende vakantiehuizen in Drenthe bij Vakantiehome kunt huren.