Op vakantie naar Groningen en vakantiehuizen in Groningen.

Bij vakantiehome hebben we voor u het beste Vakantiehuis in Groningen gevonden. Van een vakantiehuis in Groningen krijgt u zeker geen spijt. Want deze noordoostelijke provincie heeft u vooral veel rust en ruimte te bieden. Vanuit een landelijke Groningse vakantiewoning of Groepsaccommodatie. Kunt u tevens de invloeden van de stad aanschouwen. Die haar het economische en culturele invloeden over heel Groningen heeft uitgedragen. Bovendien is de stad waar de culturele geschiedenis het grootste is. Vanuit onze vakantiehuizen in Groningen goed bereikbaar. Vergeet ook niet tijdens uw verblijf een bezoek te brengen aan een aantal terpdorpen. Zoals Leens, Warffum en Usquert.

Vakantiehome heeft voor u allerlei schitterende vakantiehuizen in het Groningse landschap geselecteerd. Dit typisch Nederlandse landschap wordt vooral gekenmerkt. Door haar uitgestrekte weidevelden en statige boerderijen. In een vakantiehuis in Groningen zult u zich in verbinding voelen met de natuur. En een heerlijk gevoel van ruimte en vrijheid krijgen. Geen stress niks moet en alles mag. Lekker met het gezin of een groep vrienden bijkomen van alle dagelijkse beslommeringen. Of u nu een luxe vakantievilla zoekt of een eenvoudige vakantiehuisje. Bij vakantiehome kunt u terecht voor de mooiste vakantiehuizen in Groningen.

Zoek een Vakantiehome

Vakantiehome Groningen

Een aantal vakantiehuizen in Groningen.

  • Appartement Lauwersoog
    Appartement Lauwersoog

Meer te doen in Groningen.

Een bezoekje aan de stad Groningen is zeker aan te bevelen. Bezoek het Groninger Museum waar u verschillende vormen van kunst kunt bewonderen. Heeft u interesse in de oude scheepvaart? Dan bezoekt u het Scheepvaart Museum in Groningen dat ook in het centrum is. Verder is er in de stag Groningen alles wat u maar kan bedenken. Restaurantjes, winkeltjes al dan niet overdekt. Een bioscoop een aantal parken om in te wandelen en nog veel meer.

Maar ook in de kleinere dorpen is er iets te doen. In Grootegast is er bijvoorbeeld het Legio museum leuk voor jong en oud. Maak eens een auto trip langs de nostalgische dorpen in Groningen. Een leuk rondje van Winsum naar bijvoorbeeld Appingedam of Siddeburen. U kunt uw eigen road trip maken langs de kust van Groningen. Heerlijk vanuit een groepsaccommodatie in Groningen de provincie verkennen. Tip via google maps vind u ook veel uitjes te doen in de directe omgeving van uw vakantiehuis in Groningen.