Op vakantie in Ligurië Italië

vakantiehuis in Ligurië? Het huren van een vakantiehuis in Ligurië kan bij Vakantiehome! Op onze zoekpagina treft u onze uitgebreide collectie vakantiehuizen in Ligurië. Ligurië is een aparte provincie dat grenst aan zowel Toscane als Frankrijk. Ligurië is populair bij zowel natuurliefhebbers als cultuurliefhebbers. Hoewel het relatief veel inwoners heeft is Ligurie voor de helft bedekt met bos waardoor er heerlijk in alle rust kan verblijven in een vakantiewoning. Bovendien zult u in Ligurie verblijven in de bloemenrivièra zoals de bijnaam van Ligurië in Italië luidt.

Zoek een Vakantiehome

Vakantiehuis in Ligurië huren?

Geeft u er de voorkeur aan uw chalet of bungalow overdag te laten voor wat het is. En vanuit uw vakantiehuisje in Ligurië te bezoeken dan is dat uiteraard goed mogelijk. Naast het groene landschap is Ligurië een regio met een aantal aansprekende steden. Hierbij kunt u denken aan Genua, La Spezia, Imperia en Savona en San Remo. Vergeet ook tijdens uw vakantie in Ligurië natuurgebieden als Cinque Terre, Portofino en de Ligurische Alpen te bezoeken. Met een vakantiewoning in Ligurië moet u uw ogen goed te kost geven, er is erg veel moois te beleven in deze Italiaanse streek. Maak nu zelf de keuze uit ons ruime assortiment vakantiehuizen in Ligurië.

Circa 70 vakantiewoningen in Ligurië.

U heeft de keuze uit verschillende accommodaties in de fraaie bloemen streek van Italië. Wordt het een villa een appartement of een chalet in deze streek? Zeker 40 van de 70 vakantie verblijven zijn aan de kust of in de buurt gelegen. Ook uw huisdier is welkom in de vakantiewoningen in Ligurië. Meer dan 50 van de 70 is een huisdier welkom. Liever een omheinde tuin bij uw vakantiewoning in Ligurië? Ook dat is mogelijk.