Op vakantie naar de vakantiehuizen Karinthië in Oostenrijk.

Karinthië is een zuidelijk bergachtige provincie van Oostenrijk. De vakantiehuizen in Karinthië hebben ieder een prachtige ligging. U kunt een luxe chalet boeken in een dal of op een berg. Maar natuurlijk ook kiezen voor een luxe vakantie Karinthië villa dichtbij de Adriatische Zee. Op deze manier kunt u twee verschillende typen vakanties ideaal combineren. Zowel voor een actieve wintersport Vakantie in Karinthië. Als een ontspannen vakantie hebben wij geschikte vakantiehuizen voor u in dit prachtige stukje Oostenrijk.

De vakantiehuizen in Karinthië worden druk bezocht. De circa 220 vakantie accommodaties in deze streek worden ver van te voren al geboekt. Op zoek naar een vrijstaand vakantiehuis in Karinthië? Dan heeft u de keuze uit ongeveer 110 vrijstaande vakantiewoningen. Verder heeft u de keuze uit verschillenden accommodaties zoals een Villa, Chalet, Appartement, Boerderij of Landhuis. Bekijk ons aanbod op de voorpagina van Vakantiehome.

Zoek een Vakantiehome

Vakantiehuizen Vakantiehome

Steden bezoeken tijdens uw vakantie Karinthië.

Een vakantie Karinthië heeft naast alle natuurpracht twee leuke steden die u kunt bezoeken. Klagenfurt, de hoofdstad van Karinthië staat bekend om haar schitterende Wörthersee, haar karakteristieke dom en landhaus. Villach is een stadje van 60.000 inwoners waar schilderachtige meertjes het beeld bepalen. Tussen deze steden liggen onze vakantiehuizen Karinthië in adembenemende dorpjes. Hier kunt u goed skiën in één van de vele ski-resorts. Maar ook kiezen voor een cultureel uitstapje vanuit 1 van de Vakantiehuizen Karinthië. Of u nu met de kinderen leuk op wintersport wilt of liever samen met uw partner op avontuur gaat, bij vakantiehome vindt u voor iedereen vakantiehuizen in alle soorten en maten.

Meer over een vakantie in Karinthië

Door de hoogte verschillen is de streek Karinthië erg populair bij de vakantieganger. De gigantische Wörthersee is een druk bezochte toeristische trekpleister. Maar er is veel meer te ontdekken in Karinthië. Bezoek de druipsteen grotten of maak een wandeling door de bergen. Tijdens een wandeling door de natuur van Karinthië heeft u het idee in een mooi landschap schilderij te lopen. Wandelen en fietsen is dan ook een vaak beoefende sport in de streek. Ook de Naaldboom bossen zijn een bezoek waard met af en toe een meertje er bij.