Op vakantie in de streek Le Marche in Italië.

Le Marche is een prachtige regio aan de Adriatische kust waar u bij ons vakantiehuizen kunt huren. Trekt u het erg om in Le Marche een leuk vakantiehuis te huren neem dan een kijkje op onze site. Le Marche in Italië grenst bovendien aan San Marino, een groot pluspunt om dan hier een mooi vakantiehuis te huren. Vergeet echter niet de regio zelf te ontdekken. Het landschap wordt grotendeels gevormd door de Apenpijnen, waarvan de Monte Vettore de hoogste top is. Dit gedeelte maakt deel uit van het nationaal park Monti Sibillini en is een bekend landbouwgebied waar vooral olijven, fruit en wijn vandaan komt. Er is dus met een vakantiehuis in Le Marche genoeg te doen.

Zoek een Vakantiehome

Bezienswaardigheden Le Marche

U kunt ook vanuit uw vakantiehuis een aantal mooie plaatsen in Le Marche bezoeken. Denkt u eens aan Ascoli Piceno met haar prachtige pleinen of de historische havenstad Ancona. Dit alles maakt het een werkelijk enerverende belevenis om Le Marche vanuit uw eigen gekozen vakantiehuis te verkennen. Wij bieden veel verschillende fraaie vakantiehuizen in le Marche aan. Bent u nieuwsgierig geworden welke mooie vakantiehuizen we in Le Marche in ons assortiment hebben. Bekijk dan zeker het aanbod vakantiehuizen in Le Marche.

Vakantiehuis in Le Marche

Circa 150 vakantie accommodaties in de Italiaanse streek Le Marche. U vind op onze website een villa, chalet, boerderij of landhuis in deze streek. In de plaatsen Cagli, Montecarotto, Acqualagna, Sant'Ippolito, Corinaldo, Montelabbate, Treia en nog veel meer zeer mooie plaatsen in Le Marche. Meer dan 60 vakantiehuizen hebben een privé zwembad. Uw huisdier is zeker welkom in deze streek. In circa 120 van de 150 vakantiehuisjes is een huisdier welkom. Ook zijn er meer voorzieningen te vinden in de huisjes. Zoals een Afwasmachine, Airconditioning een BBQ of Fietsen beschikbaar. Een Magnetron, Omheinde tuin, Open haard, Oven, Wasmachine, Wifi, Zwembad of een Privézwembad. Indien u interesse heeft in het huren van een Vakantiehuisje in Le Marche. Dan bezoekt u de zoek en boek pagina van Vakantiehome.

Handige links