Vakantiehuizen Oostenrijk.

Bij vakantiehome hebben we voor u de beste vakantiehuizen Oostenrijk opgezocht en gesorteerd. Oostenrijk is een schitterend bergland dat gekenmerkt wordt door haar bergen, wintersport en rijke (muzikale) cultuur. In een vakantiehuis in Oostenrijk is het dan ook heerlijk vertoeven. Denk bijvoorbeeld aan de gebieden rond Tirol en Karinthië, waar u in het voorjaar kunt genieten van een adembenemend landschap en ditto aangenaam klimaat. In de winter kunt u vervolgens de ski's onderbinden om heerlijk de piste af te suizen. Niets is beter dan na een actieve winstersportdag lekker aan een knapperend haardvuur met een warme glühwein onderuit te zakken in een mooi gelegen chalet.

Op de voorpagina zoekt en boekt u eenvoudig een vakantiehuis in Oostenrijk. Met voldoende keuze in alle provinvincies van Oostenrijk. Populair zijn Karinthie, Vorarlberg, Steiermark, Salzburgerland en Tirol.

Zoek een Vakantiehome

Vakantiehome Oostenrijk

Zomer en winter vakantie in Oostenrijk.

Hoewel Oostenrijk bekend staat als wintersportland bij uitstek, ligt dit prachtige Alpenland er in het voorjaar niet minder mooi bij. Het wemelt er dan van de prachtige bloemen en bloesems en het weer kan buitengewoon aangenaam zijn. Het is in deze seizoenen dan ook van harte aan te bevelen de bergschoenen aan te trekken en een prachtige bergwandeling te maken. Een mooi chalet of een luxe vakantiehuis kunnen dan uitstekend dienen als uitvalsbasis. Het voorjaar is tevens het moment bij uitstek om kennis te maken met de rijke cultuur van de Oostenrijkse hoofdstad Wenen.

U kunt bij ons in ieder seizoen terecht voor een prachtig gelegen chalet midden in de Alpen. Of u nu leuk met partner en kinderen de sneeuw op wilt zoeken of mooie bergwandelingen wilt maken door de hoge Alpen; bij vakantiehome hebben we voor iedereen wel een mooi vakantiehuis. Dus ga er even voor zitten en boek vandaag nog één van onze mooie vakantiehuizen in Oostenrijk!