Vakantie in Overijssel.

Vakantiehome biedt een keur aan vakantiehuizen in Overijssel aan. Een prachtige provincie die vooral door rust en ruimte gekenmerkt wordt. Deze rust vindt u bijvoorbeeld in en rond het natuurgebied de Weerribben. Ook hier biedt vakantiehome haar vakantieverblijven aan; van kleine trekkershuisjes tot luxe vakantievilla's voorzien van alle gemakken. Als natuurgebied zijn de Weerribben uniek: nergens anders in Nederland vindt u zo een mooi natuurgebied waar water en land zo naadloos in elkaar overgaan.

Mocht u uw vakantiehuis liever in de buurt van de stedelijke drukte hebben, dan kan dat heel goed. Vakantiehome biedt vakantiewoningen aan nabij Deventer, Zwolle, Enschede en kampen. Stuk voor stuk levendige steden waar men urenlang kan rondzwerven zonder zich maar een moment te hoeven vervelen. En wat dacht u bijvoorbeeld van onze vakantiehuizen rond Haaksbergen, heerlijk landelijk gelegen maar toch zo dichtbij de bruisende stad Enschede. Ook Duitsland ligt binnen handbereik, met mooie steden als Münster op slechts een uur van de grens bereikbaar.

Historie en rust.
Voor een middagje geschiedenis kunt u het best een vakantiehuis nabij Deventer uitkiezen. Deze zeer oude stad is gelegen aan één van de mooiste rivieren van Nederland, de IJssel. Het is deze rivier die deze provincie haar naam gaf. Met zijn grote slingers werkt deze rivier zich door het groene polderlandschap, waar u hard zult moeten zoeken om enige drukte te vinden. Hier kunt u heerlijk tot rust komen, samen met het gezin of met een gezellige groep vrienden. Ook Zwolle is een aanrader voor liefhebbers van historie; oude verdedigingswerken als de Sassenpoort en oude kerken als de Basiliek van Onze Lieve Vrouwe Tenhemelopneming verkeren nog in goede staat. Waar u ook voor gaat, bij vakantiehome vindt u een grote collectie vakantiehuizen, waar eigenlijk voor iedereen wel wat tussen zit.