Op vakantie naar Sardinië in Italië

Een vakantiehuis op Sardinië in Italië blijft een unieke ervaring. Met wat voor reden u ook voor vakantiehuizen op Sardinië op zoekt bent het is een geweldige plek om tot rust te komen. Sardinië ligt slechts 12 km ten zuiden van Corsica en ten westen van het Italiaanse vaste land. Het hoort ook bij Italië maar heeft unieke culturele trekjes. Bovendien zult u tijdens uw verblijf in een vakantiehuis op Sardinië ondervinden dat het eiland het grootste eiland van de Middellandse Zee is. Daarnaast zult u gedurende uw vakantie in een leuk vakantiehuis op Sardinië kennis maken met de ongerepte natuur en eeuwenoude tradities van de plaatselijke bevolking.

Zoek een vakantiehome

Huur een vakantiehuis op Sardinië.

Een vakantiehuis op Sardinië is echter om meer redenen een interessante mogelijkheid. En zeker om uw vakantie door te brengen in een vakantiehuis op het eiland. De bergen, het heuvelachtige landschap, vulkanen, stranden, grotten, zon en waterbronnen geven Sardinië vele gezichten. Zo kunt u vanuit uw vakantiehuis kennis maken met de prachtige baaitjes die Sardinië rijk is. U kunt er ook voor kiezen een vakantiehuis op Sardinië te huren dicht bij trekpleisters. Zoals het UNESCO natuurpark of steden als Cagliari, de hoofdstad van Sardinië. Daarnaast zult u naast uw mooie vakantiehuis op Sardinië. Zeker nog veel Romeinse overblijfselen en verdedigingstoren terugvinden die duiden op een rijke geschiedenis. Kijk nu zelf welke vakantiehuizen op Sardinië u het meest kan bekoren.

Circa 40 vakantiehuizen op het mooie Sardinië.

Met een variatie aan vakantiehuizen op Sardinië is er zeker een mooi vakantie plekje te vinden. Merendeel zijn de vakantiehuisjes op Sardinië gevestigd in een appartement. In een dorpje of aan de kust gelegen om het eiland te gaan ontdekken. Ook de villa's zijn er met een luxe uitstraling met alle voorzieningen. In onze vakantiehuizen op dit eiland kunt u met maximaal 8 personen vakantie vieren. In zeker 30 van de accommodaties op Sardinië is 1 huisdier welkom. Een aantal huisjes is ook geschikt om een langere periode te verblijven. Bijvoorbeeld door een wasmachine toe te voegen of een geheel omheinde tuin. Voor het vinden van uw perfecte vakantieverblijf op Sardinië bezoekt u onze zoekpagina voor de vakantiehuisjes.

Sardinië links