Naar een vakantiehuis in Toscane.

Een vakantiehuisje in Toscane verschaft u toegang tot één van de meest adembenemende provincies van Italië. Toscane wordt regelmatig, en geheel terecht, een stukje paradijs op aarde genoemd. De regio wordt alom geroemd vanwege haar natuur. Jaarlijks trekt Toscane veel toeristen die liefhebber zijn van kunst, cultuur en natuur. Een rustig vakantiehuis verschaft u de mogelijkheid u even terug te trekken en in alle rust bij te komen van alle indrukken. De omvangrijke bebossing, de glooiing in het landschap, waar veel romantische dorpjes op zijn gevestigd en natuurlijk de kronkelige en schitterende rivieren de Arno en de Ombrone zijn alleen al de moeite waard om een bezoek aan Toscane te brengen. Tijdens een bezoek aan Toscane is het een unieke ervaring te verblijven in één van onze luxe vakantiewoningen, die zowel midden in de natuur als dicht bij de culturele steden gesitueerd zijn. Op deze manier staat u midden in het Toscaanse leven.Booking.com

Steden in Toscane.

Toscane kent tal van beroemde culturele steden zoals Florence. Hier vindt u nog vele gebouwen die uit deze periode stammen zoals de Santa Maria del Fiore, die beter bekend staat als Duomo (de dom). Pisa is de hoofdstad van Toscane en beroemd vanwege haar scheve toren en ligt aan de Tyrreense Zee. Een bezoek aan Toscane zonder Pisa maakt uw verblijf niet compleet. Daarnaast mogen Siena, Grosetto en Lucca ook niet ontbreken. Ons ruime aanbod vakantiehuizen verschaft u verschillende uitstekende locaties, waar u zowel de steden als de natuur goed kunt bereiken. Dat maakt het ideaal om via één van onze rustige vakantiehuizen deze prachtige steden te bezoeken.

Welke vakantiehuizen zijn er in Toscane?

Veel variatie is er in het aanbod vakantiehuizen in Toscane. Indien u onze zoekpagina gebruikt om te zoeken naar een vakantiehuis in Toscane. Dan heeft u keuze uit een meer dan 800 villa's, vakantiehuisjes, appartementen, chalets Boerderijen en kastelen om in te verblijven. Brengt u de vakantie in Toscane liever aan de kust door dan is dat zeker geen probleem. Of op een kleinschalig vakantieparkje zodat u wat mensen om u heen heeft tijdens de vakantie. Huisdier mee? geen probleem in de vakantiehuizen in Toscane. In meer dan 550 vakantie verblijven is het toegestaan een huisdier of meerdere mee te nemen. Luxe vakantiehuizen zijn er volop in Toscane. Met een prive zwembad een jacuzzi of andere luxe voorzieningen. En ook nog circa 150 accommodaties met een omheinde tuin. Ideaal met huisdieren of kleine kinderen.