Welk vakantieland gaat u naar toe op vakantie?

Om tot een keuze te komen welk vakantieland u heen gaat kunt u hier per vakantieland wat informatie bekijken. De kenmerken van een vakantieland het klimaat en wat er zoal te doen is kunt u lezen. Zo kunt u kiezen om dicht bij huis in Nederland België of Duitsland op vakantie te gaan. Maar ook onze vakantiehuizen in Frankrijk Italië en Oostenrijk mogen er zeker zijn. Ook de duur van een vakantie kan bepalend zijn voor een vakantieland keuze. Een weekendje op vakantie zal de keuze dichterbij houden dan een langere vakantie periode.

Hier kunt u wat vakantielanden bekijken en informatie lezen over de verschillende landen.

Populair als vakantieland.

Waar gaan wij naar toe op vakantie? De meeste vakantiegangers gaan een aantal keren per jaar op vakantie. Voor een korte vakantie word er gekozen voor de vakantielanden in de buurt. Of natuurlijk in eigen land op vakantie. België Nederland en Duitsland zijn daardoor populair voor een korte vakantie. Even een weekendje er tussen uit of een midweek is snel geboekt. Voor een langere vakantie zeg meer dan een week. Dan gaan we al snel wat verder weg op vakantie. De vakantielanden Italie Spanje Oostenrijk en natuurlijk Frankrijk worden druk bezocht. Oostenrijk als wintersport land word ook steeds vaker als zomer vakantie geboekt. In Frankrijk zijn de vrijstaande luxe vakantiehuizen met prive zwembad al snel bezet. In Italie worden de vakantiehuizen in de buurt van de Italiaanse meren het meest geboekt.

Denemarken in opkomst als vakantieland.
Naar Denemarken op vakantie? Jawel Denemarken heeft zeer veel te bieden voor verschillende soorten vakantiegangers. Omringt door de zee en de lange kustlijnen kan sil de strandjutter zijn hart hier ophalen. Maar ook meer landinwaarts is er van alles te beleven. Verschillende natuurreservaten zijn er te ontdekken. Schilderachtige dorpjes en veel bezienswaardigheden musea en steden. En nu nog een Deens vakantiehuisje kiezen uit de meer dan 5000 vakantiehuizen in Denemarken op Vakantiehome.