De leukste 5 vakantieparken in Denemarken om te ontdekken.

Zo dichtbij en toch zijn er veel vakantiegangers nog nooit geweest in Denemarken. Het land heeft enorm veel te bieden voor de vakantieganger. De grootste en bekendste attractie is natuurlijk het legoland. Maar ook de andere attracties dierentuinen en musea in noord en midden Denemarken zijn erg leuk. In de steden Aalborg Aarhus Viborg Holstebro en Herning is er altijd wel iets te doen.

Deze vakantieparken staan los van ons zoeksysteem. Het zijn veel particuliere vakantiehuizen op een park die verhuurt worden aan vakantiegangers. Echter hebben deze parken een receptie en veel faciliteiten. Zo kan er een restaurant een zwembad of andere mogelijkheden tot vermaak zijn op een park. Niet alle vakantieparken zijn gelijk ze hebben allemaal een eigen karakter. Bekijkt u deze vakantieparken eens op uw gemak en boek een heerlijk huisje in Denemarken.

Zoek en Boek

Vakantiehome Vakantieparken

Vakantie doorbrengen in een nieuwe omgeving in Denemarken. Waar van alles te ontdekken is vanaf een vakantiepark. De vakantieparken verschillen zeker van ligging en faciliteiten. Boven in Noord Denemarken vind u vakantiepark Gronhoj strand. Op een kleine afstand van 400 meter is het strand. De vakantiehuisjes zijn allemaal voor 6 personen. Heerlijk eten in het restaurant of de andere eetgelegenheden in de buurt bezoeken. Ook een overdekt zwembad met verschillende faciliteiten is aanwezig. In de omgeving zijn er leuke uitjes te doen voor jong en oud.

Iets lager gelegen is er het vakantiepark Ronbjerg. Vakantie op dit park geeft u een eiland gevoel. U bent namelijk midden in het Limfjord met zijn stranden. Maak een ontdekkingsreis door de duinen en rotsen van deze mooie Deense omgeving. Op dit park zijn er 2,4,6 en 8 persoons vakantiehuisjes in Deense kleuren. Zeer leuke uitjes bijvoorbeeld naar Aalborg.

Ja er zijn ook bossen in Denemarken? Zeker als u een vakantie boekt op vakantiepark Søhøjlandet. Direct in een mooi natuurgebied in midden Denemarken. Wandelen en fietsen is hier aangenaam om te doen. Ook het meren gebied van Silkeborg is erg leuk als uitstapje. Accommodaties op het park voor 2,4,6 en 8 personen. Het familie restaurant staat zeer goed bekend met heerlijke gerechten is het er goed eten. Ook een pizzeria en een pub staan tot uw beschikking tijdens uw Deense vakantie.

Gek op een Water vakantie? Dan is het vakantiepark Ebeltoft in Denemarken echt iets voor u. U bent hier in de Deense streek van Djursland. De gezellige kust plaatsjes zijn er om te bezoeken. Lange stranden waar u heerlijk kunt genieten en nieuwe energie op kan doen. Met de nationale parken van Denemarken in de directe omgeving. Op dit park zijn er 4,6,8 en zelfs 10 persoons vakantiehuizen. De kust en het strand zijn wel optimaal aanwezig op dit vakantiepark.

Midden in de ruige Deense natuur? Op vakantiepark Seawest Denemarken maakt u een combinatie van de kust en de ongerepte natuur. En ja hoor hier vind u een Subtropisch zwemparadijs waar u heerlijk van kan genieten. Klimmen springen en speeltuinen het walhalla voor de kids. Met accommodaties voor 4,6,8 en zelfs 12 personen op dit vakantiepark. Op de mountainbike ontdekt u de mooiste routes. Maar te voet beleeft u meer van de directe Deense omgeving.

Vakantiepark Ronbjerg.

Vakantiepark Seawest.

Park Sohojlandet.

Vakantiepark Ebeltoft.

Vakantiepark Grønhøj.

Denemarken u moet het ontdekken.

Het nordsoen oceanarium in de plaats Hirthals
Het bunker museum in de plaats Hirthals.
Het Skagen bunker museum in de plaats Skagen.
Het Skagen Natuur centrum in de plaats Skagen.
Het Bangsbo museum in de plaats Frederikshavn.
Het Vendsyssel kunstmuseum in de plaats Hjorring.
De Tropical Dierentuin in de plaats Randers.
Zootopia in de plaats Givskud