Villa Doornspijk op de Veluwe voor 30 personen een riante villa.

Een prima drie sterren villa op de Veluwe. En een voorgaande gastwaardering van een dikke acht. Gelegen nabij de plaats Doornspijk landelijk en vrijstaand. Met maar liefs 10 slaapkamers en 2 huisdieren toegestaan. Dicht aan de rand van de prachtige Veluwe in het plaatsje Doornspijk. Daar ligt deze villa Doornspijk op een terrein van circa 8000 m2. Het is een privé stukje grond en kan compleet afgesloten worden. Voor de kids zijn er meerdere speel voorzieningen in de vakantie villa aanwezig.

Ideaal voor een familie weekend met 30 personen. De overdekte kampvuur plaats zal zeker in de smaak vallen bij uw medereizigers. U kunt ook gebruik maken van de faciliteiten van de naast gelegen leuke camping. Deze beschikt over onder andere verwarmde buiten zwembaden, tennisbanen, speeltuinen, een restaurant en cafetaria. Meer van dit soort groepsaccommodaties vind u op Vakantiehome.

Zoek een Vakantiehome

Vakantiehome Veluwe

Villa Doornspijk provincie Gelderland op de Veluwe.

De Veluwe zelf biedt u veel natuurschoon zoals bossen en heide. Ook de zandverstuivingen zijn een bezoekje waard. De omgeving is bij uitstek geschikt voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten. In de nabije omgeving vind u het Veluwemeer en de Zandenplas. Dat is een klein meer met een zandstrand. De historische dorpjes Elburg, Harderwijk en Epe liggen op geringe rijafstand en zijn zeker een bezoekje waard. Mogelijkheden voor leuke uitstapjes nabij Villa Doornspijk. Zijn bijvoorbeeld Walibi World in Biddinghuizen, de Apenheul in Apeldoorn en de Zwaluwhoeve in Hierden. Houd u van golfen dan is er een golfbaan in Nunspeet.