Villa Iseomeer Italië een prima locatie om Italië te ontdekken.

Villa/Vakantiehuis nabij het Iseomeer voor 7 personen. Een goed beoordeelde villa met 5 sterren en een 8.9 als cijfer van voorgaande vakantiegangers. In Noord Italië in de plaats Lovere staat de villa Iseomeer Italië geheel vrijstaand met 3 slaapkamers. 1 huisdier toegestaan. De Vakantie villa is hoger gelegen in de heuvels.

U kijkt uit over het dorp en het meer dat een bijzonder uitzicht is. De achterzijde van de villa daar vind u de tuin met een zwembad met zout water. Het perceel is omheind met een hek het laatste stukje er naar toe is wat steil. Er is een garage voor de auto. In de garage is ook de wasruimte. De woonkamer heeft een open keuken met toegang naar het terras. Stap in de Jacuzzi en geniet van de Italiaanse omgeving. De Villa Iseomeer Italië geeft u rust en een prima vakantie.

Zoek en Boek.

Vakantiehome Italië

Meer informatie prijzen en beschikbaarheid van de villa voor 7 personen bij het Iseomeer in Italië.

Wat is er teo doen in de omgeving van de Villa Iseomeer Italie?

De locatie van het Iseomeer is naast het welbekende Gardameer. Steden om te bezoeken zijn Bergamo 1 van de oudste steden in de omgeving met circa 120.000 inwoners. Iets verder vind u de plaats Como en de zeer grote stad Milaan. In circa 2,5 uur rijd u zelfs naar Venetië.

Een wildpark (wandelpark) en een safaripark zijn ook in de omgeving te vinden. De parken zijn meer wandelparken waar u in een bijzondere omgeving kan vertoeven. Er zijn zeer mooie auto routes te rijden naar hoger gelegen punten zoals Monte Pora. Diverse schitterende parken met fraai aangelegde tuinen en Italiaanse historische gebouwen. Ook een dagje naar het Gardameer is een mogelijk. Daar is veel te zien en te beleven in de dorpjes om het meer.

In het Iseomeer vind u het eiland Monte Isola. Het eiland heeft een hoogte van 600 meter dat geeft een zeer mooi zicht. Met bijzondere bossen op het hoogste deel van het eiland. De Romeinse kenmerken zijn zeer aanwezig op het eiland. Het eiland is alleen te voet of per fiets te bereiken via de veerponten. Kortom er is genoeg te ondernemen vanaf de villa Iseomeer Italië.