Riante villa 9 personen zuid Frankrijk.

Mooie ruime Villa in de plaats Lorgues provincie Zuid-Frankrijk Provence. Geschikt voor 9 personen en maar liefs 5 sterren als waardering. In de regio van de gebieden de Var, Provence, zuid Frankrijk. Een vrijstaande villa in een landelijke Franse omgeving. De villa heeft 5 slaapkamers en 1 huisdier mag mee. Meer van dit soort Franse vakantie villa's vind u op onze zoek pagina.

De villa 9 personen zuid Frankrijk is geheel gerenoveerd naar de moderne maatstaven. ook de tuin is geweldig met voldoende tuin meubels. Met het mooie Franse weer bent u merendeel in de tuin. En dan het zwembad waar de ligbedden omheen staan om heerlijk te genieten van de omgeving. En bent u even de zon zat dan is er een overdekt terras. Gelegen aan een doodlopend weggetje is het er erg rustig vertoeven. Aan de voorkant kijkt u de vallei in met paarden en aan de achterkant een bos. De markt van Lorgues op dinsdag ochtend is een leuk uitje.

Zoek en Boek

Vakantiehuis Vakantiehome

In de omgeving van de villa 9 personen zuid Frankrijk.

Speelt u Golf? dan is er een golfbaan op circa 25 km afstand van de villa. Een bezoekje aan een wijmakerij in de directe omgeving kan ook. Verschillende kastelen en abdijen in de omgeving zijn altijd een leuk uitje om te doen. Tankstation supermarkten en andere winkels vind u allemaal in het nabij gelegen Lorgues. Of een dagje naar het Zoo Parc du Cannet des Maures in de plaats