Ardennen villa 8 personen.

Een zeer mooie villa nabij Malmedy in de Ardennen voor 8 personen. Een echte 5 sterren villa met van alles er op en aan. De voorgaande gasten zijn erg tevreden over deze villa. Gelegen landelijk en vrijstaand met de plaatsen Malmedy Spa Stavelot in de buurt. Er zijn 4 slaapkamers tot uw beschikking dat het ideaal maakt voor twee gezinnen of een aantal koppels.

Direct aan de rand van het toeristische Malmedy waar u schitterende wandelingen kan maken. Maar u hoeft zeker niet bij de villa vandaan. Het zwembad de sauna en de jacuzzi staan er niet voor niets. In de winter zit u heerlijk warm bij het fraaie zwembad. Boven in de woonkamer met houtkachel. In de zomer kunnen alle deuren en ramen open en zijn er in en rondom het huis voldoende plekken voor een frisse verkoeling. Bij het zwembad vindt u ook een jacuzzi en de sauna waar u volledig tot rust kan komen. Er is een grote open keuken met eetgedeelte. Om het huis heen ligt een ruime en rustige tuin met een speeltoestel voor de kinds en een jeu de boules baan. Er zijn meerdere terrassen rondom het huis te vinden en er is een barbecue aanwezig.

De regio is zeer geschikt voor sportieve wandel en mountainbiketochten. U bevindt zich in het hart van een toeristische regio met onder andere het attractiepark Plopsa Coo, het circuit van Francorchamps, de stad Spa met thermale baden en de stad Stavelot met de abdij. Beide steden bevinden zich op tien tot twintig kilometer afstand van het huis. Het natuurgebied de Hoge Venen Eifel is gelegen op ongeveer vijftien kilometer afstand vanaf de villa.